Vrijwilligers gezocht

Heemkunde iets voor u?

Tijd over en wil je je inzetten voor anderen? Heemkundige kring Overmere zoekt altijd naar geïnteresseerde vrijwilligers (ook studenten* en werkzoekenden(1) zijn welkom) om te snuffelen, te zoeken, te schrijven, te klasseren, te schilderen, te bricoleren, te verzamelen, te.... welke competenties wil jij inzetten voor onze vereniging...

In ruil voor uw inzet als vrijwilliger krijgt u er een goed gevoel en een aangename vrienden-kring bij !     Extra voor de studenten en werkzoekenden willen wij uw cv steunen bij uw nieuwe werkgever.

(1) Heb je het moeilijk om een job te vinden omdat je weinig werkervaring hebt? Door u in te zetten als vrijwilliger, verwerf je extra competenties die je kan toevoegen aan je cv. Je toont aan je toekomstige werkgever dat je van wanten weet en gemotiveerd bent. Je bouwt een netwerk uit en leert mensen kennen binnen de sector waarin je aan de slag wenst te gaan. Zij hebben soms weet van openstaan vacatures.

Het is een goede manier om jezelf en anderen te leren kennen en nieuwe dingen bij te leren. Draai de geldknop in je hoofd om en ga voor voldoening en plezier. Je zal zien dat dat minstens even veel waard is!

Iets voor jou?

Aarzel dan niet om contact op te nemen!

                  Voorzitter Bart Joos 0499 14 23 30 bart.joos2@telenet.be